Şenkaya Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://senkayahem.meb.k12.tr
Adres : YUKARI MAH. ATATÜRK CAD. HALK EĞITIM MERKEZI BLOK NO 38 ŞENKAYA / ERZURUM
VİZYON : Kişisel ve mesleki gelişimlerini tamamlayarak üretim sürecine katkıda bulunan, içinde yaşadığı toplumun değer yargılarına saygı gösteren, toplumsal sorunlara karşı duyarlı ve kendini çözümün bir parçası olarak gören,düşünen ve düşündükleriyle farkındalık yaratabilen, bilime ve akla inanan, sistemli ve planlı çalışmayı alışkanlık haline getiren bireylerin oluşturacağı bir toplum için; sorun değil çözüm üreten, bilim ve teknolojiyi rehber edinen demokratik yönetim anlayısı içinde değişim ve gelişime açık toplumsal mutluluğu hedef alan, iletişimi ve sosyal ilişkileri güçlü, performansı yüksek bir kurum olabilmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, demokrasi bilinci gelişmiş, ailesine ve toplumuna karşı sorumluluk duyabilen, üretken, verimli, ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunabilen, ilgi ve yetenekleri doğrultu¬sunda mesleki ve kişisel gelişimini sağlayan, aklı ve bilimi rehber edi¬nen bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak için milli eğitim ışı¬ğını en ücra köşelere kadar ulaşmasını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2020 /2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ´´OKULUM TEMİZ ´´ BELGEMİZİ ALDIK.

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler :
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden Erzurum´a günde iki otobüs seferi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezindedir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezindedir.Erzurum´a 170 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : SPOR ALANINDA AÇILAN KURSLARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERMEKTEYİZ.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : ÖZELLİKLE YÖREMİZİN KÜLTÜREL DEĞERİ OLAN BARDIZ KİLİMİ İLE İLGİLİ PROJE ÇALIŞMALARIMIZ BULUNMAKTADIR.
Diğer Hususlar : KURUMUMUZ BÜYÜK ŞEHİRLERİMİZDE YAPILAN ULUSAL TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİKLERİNE ŞENKAYA YÖREMİZİN KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ YANSITAN EL SANATLARI İLE KATILMAKTADIR.